Tic-Tac jeu-de-boult de winter door

cropped-Tic-Tac-logo.jpg

 

 

 

 

Deurne 5 november 2014

Beste Tic-Tac leden,

Vandaag, woensdagmiddag 5 november,  is Jeu de Boules club Tic-Tac met de gemeente Deurne tot overeenstemming gekomen over het gebruik van een tijdelijke locatie aan de Haspelweg 33a.

Het betreft een leegstaande hal waar we maximaal één jaar gebruik van kunnen maken, tegen aanzienlijk lagere kosten dan nu.

Zoals in de extra ledenvergadering al gemeld, waren we hier met de gemeente Deurne al langer over in gesprek,  maar moesten er nog de nodige obstakels worden genomen voordat deze locatie bekend kon worden gemaakt.

Nu is het dus zover en kan de actie “Help Tic-Tac de winter door” met succes worden afgesloten.

Het bestuur realiseert zich dat de keuze voor een tijdelijke locatie haaks staat  op de beslissing die met een overgrote meerderheid tijdens onze extra algemene ledenvergadering is genomen.

Desondanks hebben we gemeend, in het belang van alle leden, om dit aanbod niet te mogen afslaan. We kunnen nu dit najaar en de komende winter voor weinig kosten, overdekt en verwarmd, toch blijven boulen. En bovendien op zeer korte afstand van onze huidige locatie.

De nieuwe tijdelijke locatie is anders en kleiner dan we nu gewend zijn in “De Uitkomst”. Met een beetje goede wil en aanpassingsvermogen zullen we ons snel thuis voelen op deze nieuwe Tic-Tac locatie.

Tijdens ons afscheidstoernooi op maandagavond 10 november volgt er meer informatie over de nieuwe locatie en zullen wij al jullie vragen beantwoorden.

 

Vriendelijke groet namens het bestuur,

Cees van de Ven