Rabobank Clubkas Campagne 2016

clubkas-campagne-banner-200x200Geef uw stem aan uw vereniging

Ook in 2016 doet Tic-Tac weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij roepen daarom alle Tic-Tac leden die ook lid zijn van de Rabobank op om hun stemmen uit te brengen op

 Jeu de Boulesclub Tic-Tac. 

Vraag ook in uw omgeving om te stemmen op Tic-Tac.

Hieronder kunt u lezen hoe dat in zijn werk gaat:

 Over Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen. Op deze manier kunnen de verenigingen in Asten, Deurne, Mierlo en Someren activiteiten realiseren die de leefbaarheid van de kernen ten goede komen.

Stemperiode
Van donderdag 6 tot en met maandag 17 oktober 2016 mogen alle betrokken leden hun stem weer uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Alle leden ontvangen voor de stemperiode een persoonlijke ansichtkaart met een unieke stemcode. Jaarlijks stelt Rabobank Peelland Zuid een deel van haar coöperatief dividend ter beschikking als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Leden beslissen waar deze bijdrage naar toe gaat. In de stemmodule geven verenigingen aan wat zij gaan doen met de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee brengen we samen de clubs verder en helpen we ze om hun doelen te bereiken.
Betrokken en dichtbij
De Rabobank Clubkas Campagne is een goed voorbeeld van ons coöperatieve gedachtegoed: als coöperatie zijn we er voor en door klanten en leden en willen we bijdragen aan een duurzame samenleving. Door een groot deel van onze winst, via de invloed van onze leden, terug te laten vloeien in de gemeenschap, geven we ook écht inhoud aan onze kernwaarden ‘dichtbij, betrokken en toonaangevend’.
Meer informatie
Meer weten over de Rabobank Clubkas Campagne? Op onze website www.rabobank.nl/peellandzuid vind je alle informatie.