Open Dag 2023 – Opening accommodatie

Hoewel de weersverwachtingen, kort voor de Open Dag, steeds slechter werden, scheen bij de opening toch de zon.

Er zijn in totaal ongeveer 210 bezoekers geweest (waaronder +/- 40 eigen leden), familieleden van onze leden, sponsoren, naburige bedrijven en sportverenigingen, fans van Harry Koolen en ook een aanzienlijk aantal mensen met interesse in onze sport.

Bij de opening om 10:30 uur was de kantine al overvol en had niet iedereen meer een stoel. Jan van den Akker (voorzitter van Tic-Tac) hield een openingswoord met een terugblik op de geschiedenis van Tic-Tac. Daarna sprak Helm Verhees (wethouder van de gemeente Deurne) de aanwezigen toe om vervolgens in de hal op de achterwand samen met Henri van den Berkmortel (de ontwerper van de wand) de laatste boule te plaatsen. Daarmee was de officiële ingebruikname van de hal een feit.

Hierna begon een intern toernooi met 28 deelnemers.

Vanaf 13:00 uur luisterde Harry Koolen de feestelijkheden op met zijn accordeonspel.

Gasten bleven binnendruppelen tot rond 16:00 uur. Geïnteresseerden kregen o.a. de nieuwe folder mee en natuurlijk was er voor iedereen een gratis consumptiebon voor koffie of thee.

Enkele gasten gingen als proef een partijtje boulen met een van onze vijf ervaren boulers.

Na drie rondes werd het interne toernooi afgesloten met een prijsuitreiking aan de zes best geplaatsten, vier dames en twee heren.

Alle vrijwilligers werden nogmaals hartelijk bedankt met een flesje wijn met een speciaal etiket van deze dag.

In korte tijd hebben zich inmiddels tien nieuwe leden aangemeld waardoor het aantal leden uitkomt op 124. Een mooi resultaat na een prima verlopen Open Dag!

Voor een indruk van deze dag kunt u foto’s bekijken in de rubriek media.