Nationale Sportweek Deurne 18 t/m 25 april.

beeld poppetje leefIn het kader van de Nationale Sportweek wordt door het project “Leef!” in Deurne een Nationale Sportweek Deurne georganiseerd. Daarbij krijgen de Deurnese verenigingen/clubs/groepen de mogelijkheid om zich in het licht te zetten. Ook Tic-Tac wil de kans benutten om het Jeu de Boules bredere bekendheid te geven. Dit doen we door tijdens de gehele Sportweek zg. “open” speeldagen te organiseren waarbij belangstellenden van alle leeftijden kennis kunnen komen maken met de Jeu de Boules sport.

Project Leef! zal de promotie van het evenement voor haar rekening nemen. Ook de “open” speeldagen zullen breed worden gecommuniceerd. Een geweldige kans voor onze club om aan naamsbekendheid te doen en eventueel nieuwe leden in te kunnen lijven.

Houdt er die week wel een beetje rekening mee dat er wat extra activiteiten op de banen zijn. De normale speeltijden worden aangehouden, maar afhankelijk van de belangstelling zal er wellicht wat minder ‘speelruimte” zijn. Wij rekenen op jullie begrip.

Wil je wat meer te weten komen over het project "Leef!" klik dan op het embleem hierboven.
Je wordt dan doorgelinkt naar hun website.