Carnavalstoernooi 2017 bijzonder gezellig!

Het jaarlijkse Carnavalstoernooi mag als bijzonder geslaagd en super gezellig bestempeld worden. Iedereen had zijn best gedaan om zo origineel en/of kleurrijk mogelijk voor de dag te komen. Oda en Ad hadden er voor gezorgd dat de zaak leuk versierd was en aan de inwendige mens was ook dit jaar weer de nodige zorg  besteed: heerlijke soep, lekker belegde broodjes en allerlei tussendoortjes kwamen voorbij. Nieuw dit jaar was de snackbar (buiten in het schuurtje) waar Mieke de ingeslagen frikandellen aan de man (en vrouw) bracht.

Er werden maar liefst 4 rondes gespeeld. In een prima sfeer werd af en toe toch heel fanatiek gegooid. Het was hilarisch om te zien hoe helemaal onverwachte winnaars tevoorschijn kwamen. Op carnavaleske wijze waren de winnaars dit keer niet de beste werpers maar de nummers 11, 22, etc. mochten dit keer de prijzen ophalen. Zie hiervoor de toernooi uitslagen pagina.

De “Carnavaleske” prijzen gingen naar de origineelst verklede man en vrouw. Moeilijk taak, maar uiteindelijk waren Leni van de Berkmortel en Harrie Keunen de winnaars.

Speciaal werd nog even aandacht gevraagd voor Pieter die het logo van Tic-Tac op zijn gezicht had geverfd en voor Mieke die als toiletjuffrouw collega-poets(t)ers opriep om af en toe een handje uit te steken bij het noodzakelijke schoonmaakwerk wat zo nu en dan gedaan dient te worden.

Op de foto-pagina staan alle foto’s van deze geslaagde dag.