Jeu de Boulesclub Tic-Tac Deurne

Welkom op de website van Jeu De Boulesclub Tic-Tac Deurne!

Onze club heeft, middels het jeu de boules-spel, als doel om sport, recreatie en sociale contacten aan te bieden aan de mensen uit Deurne en omgeving. Het leuke van jeu de boules is namelijk dat iedereen het kan spelen. Of je nu jong bent of al wat ouder, of je beginner bent of al wat gevorderd, het spel leent zich ertoe om op een gezellige manier met elkaar van deze sport te genieten. Tic-Tac heeft momenteel 100 leden en is een club waar de woorden gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

Aan de Energiestraat 7a, op sportpark de Kranenmortel hebben we een splinternieuwe accommodatie met 13 binnenbanen, 20 buitenbanen en een  kantine. We zijn iedere dag open, zodat de leden veel gelegenheid hebben om te boulen en bij te praten.

Wil je iets meer te weten komen over onze club, klik dan op de knop Tic-Tac. Daar vind je iets over hoe Jeu De Boulesclub Tic-Tac is ontstaan en hoe het de club in de afgelopen jaren is vergaan. Ook de bestuurlijke informatie is daar te vinden.

Voor degenen die nog niet precies weten wat het jeu de boules-spel nu eigenlijk inhoudt, is er wat informatie beschikbaar onder de knop Jeu de Boules.

Als je geïnteresseerd bent, kun je eens komen kijken of zelfs een keer meespelen.
De exacte locatie en onze openingstijden vind je onder de knop Accommodatie.

Jeu De Boulesclub Tic-Tac organiseert veel eigen toernooien en de leden kunnen ook deelnemen aan toernooien van andere verenigingen. Het overzicht van deze toernooien vind je onder de knop Toernooien. Daar staan ook de uitslagen en er zijn vaak foto’s van de verschillende evenementen die worden georganiseerd (knop Media).

Wil je liever eerst wat meer informatie hebben, ga dan naar de knop Contact om een e-mailbericht te sturen. Wellicht kunnen we je dan al snel als nieuw lid van Tic-Tac begroeten en heb jij er ineens 100 nieuwe vrienden bij.

Welkom bij Tic-Tac bord